top of page

Acne hjælp !

Opdateret: 2. mar. 2023

ACNE, BUMSER & T-ZONE TILSTOPNINGER 🧼🧫💧🧴🧖🏻‍♀️🧖🏻

Jeg kan hjælpe dig.

- MEN jeg kan IKKE lave mirakler med 1 enkelt behandling...desværre, så enkelt er det ikke.

Hvis du vil din acne/bumser til livs, så kræver det noget hjemmearbejde i kombination med klinikbehandlinger.

Hjemmearbejdet indebærer:

Rens & pleje x 2 dagligt, med de produkter med den rette ingredienssammensætning.

Jeg vurderer ved dit første besøg/konsultation, om der er behov for 1 eller flere Acnelan peelinger + dertilhørende hjemmepleje, eller om vi kan nøjes med hjemmepleje i kombination med nogle dybderensende behandlinger, i klinikken.

Du skal ikke blive ked af, hvis jeg anbefaler, at du går til egen læge mhp. medicinsk behandling. Dette gør jeg indimellem, hvis en klient er meget plaget af acne fx ved cystisk acne og lignende.

Hvis du kommer på acnemedicin, vil jeg stadig gerne tilbyde produkter samt dybderensende behandlinger, men ikke Acnelan peelinger. Acnelan er en klinisk medicinsk peeling, og skal ikke udføres i kombination med Isotretinoin fx.

Jeg spørger også lidt ind til din kost. Jeg er IKKE kostvejleder, men jeg har oplevet flere klienter med acne, som reagerer på visse fødevarer. Min observation har intet klinisk bevist belæg. Jeg refererer blot på baggrund af min erfaring i klinikken og almindelig sund fornuft ift. visse fødevarer som KAN være acne-triggere.

Book gerne en gratis konsultation, så vi kan tale om behandlings-mulighederne.

Husk - at der ER hjælp at hente🙏🏻

Bedste hilsener Eva


Seneste blogindlæg

Se alle

Øjencreme, eller ej?

Er øjencreme nødvendig? AF KOSMETOLOG EVA SCOTT Huden omkring øjnene er tynd og mere sart, end i resten af ansigtet. Der udløses, naturligt, meget mimik med øjnene og med alderen producerer vi mindre

Hvad du bør vide inden dit lashift.

INFO vedr. YUMI KERATIN LASH LIFT 1. Mød op uden øjenmakeup. 2. Undgå vand, damp, sved på vipperne i 48 timer efter behandlingen. Et godt råd: Vask håret inden. 3. Efterpleje med biotinvippeserum fra

Comentários


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page