top of page

Hvad er hyaluronsyre?


Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og er et sukkermolekyle, der binder fugten til huden. Det findes i vores led, øjne og bindevæv og er mest koncentreret i vores hud.  Hud og hyaluronsyre

I og med at hyaluronsyre kan binde vandet i huden, kan det opretholde fugtbalancen, forebygge, forhindre tørhed og give spændstighed.

Din hud indeholder hyaluronsyre, men ligesom fx kollagenet i huden, så falder produktionen af hyaluronsyre også i takt med, at vi ældes. Du kan hjælpe din hud med at opretholde fugtbalancen på bedste vis ved at tilføre hyaluronsyre til din hudpleje.  

Hyaluronsyre kan bruges af alle

Der findes et stort udvalg af forskellige hyaluronsyresera fra forskellige brands, på markedet. Det er det mest brugte serum, idet det passer til alle hudtyper og -tilstande, da dets ypperste formål er at tilføre huden fugt og dermed opretholde fugtbalancen.  


Fugt på flakon

Hyaluronsyre kan tilføres din hudpleje via flere forskellige type produkter, men oftest kan du få den rene vare i form af serum.


I klinikken sælges der flere forskellige slags produkter med højt indhold af hyaluronsyre:

Serum med hyaluronsyre:

Mesoestetics Dermamatrix, 30 ml til 700 kr.

iS Clinical Hydra Cool, 15 ml til 600 kr.

Dagcreme med hyaluronsyre

Maske med hyaluronsyre

iS Clinical Hydra Intensive Cooling Masque

Sheetmaske med hyaluronsyre:

Theresa 120 kr.   
Hvad skal du vælge af hyaluronsyreprodukter?

Du behøver ikke at vælge, at ALLE dine produkter absolut skal indholde hyaluronsyre. Oftest er det nok med fx et serum kombineret med en sheetmaske indimellem efter behov. Nogle foretrækker en natcreme med hyaluronsyre, så huden får rig mulighed for at optage produktet i løbet af natten, når den ikke bliver påvirket af ydre faktorer som sol, forurening, spf’en mm. Start med ét produkt og se hvad det giver dig, og om du skal tilføje noget mere til badeværelseshylden!


Mit eget forbrug af hyaluronsyre

Jeg elsker de små øjenmasker med hyaluronsyre. Jeg bruger dem ofte om morgenen, og især også inden jeg skal ud til et arrangement. Jeg er også storforbruger af sheetmasker og især de fugtgivende.

I klinikken når jeg giver behandling med microneedling og diamantpeeling, vælger jeg også sheetmasker med hyaluronsyre, da huden efter en behandling ”skriger” på fugt. Jeg er meget glad for hyaluronsyre!

Et lille tip vedr. sheetmasker: Læg dem i køleskabet 1-2 timer, inden du skal bruge dem. Overskydende serum i bunden af indpakningen kan du smøre på hals og decolléte! Hyaluronsyresheetmasker skal ikke vaskes af men bør duppes ind i huden.


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Øjencreme, eller ej?

Er øjencreme nødvendig? AF KOSMETOLOG EVA SCOTT Huden omkring øjnene er tynd og mere sart, end i resten af ansigtet. Der udløses, naturligt, meget mimik med øjnene og med alderen producerer vi mindre

Hvad du bør vide inden dit lashift.

INFO vedr. YUMI KERATIN LASH LIFT 1. Mød op uden øjenmakeup. 2. Undgå vand, damp, sved på vipperne i 48 timer efter behandlingen. Et godt råd: Vask håret inden. 3. Efterpleje med biotinvippeserum fra

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page