top of page

Hvad du bør vide inden dit lashift.

Opdateret: 1. jun.

INFO vedr. YUMI KERATIN LASH LIFT


1. Mød op uden øjenmakeup.

2. Undgå vand, damp, sved på vipperne i 48 timer efter behandlingen. Et godt råd: Vask håret inden.

3. Efterpleje med biotinvippeserum fra YUMI, som er designet til behandlingen, anbefales.

UNDER PROCEDUREN: Det er superfint, hvis du bruger denne stund til lidt ”mindfulness”, lytter til en lydbog/podcast eller tager en lille lur. Det vigtigste er,

at du slapper af i øjnene.


EFTER BEHANDLINGEN:Det afsluttende keratinserum arbejder i vipper og bryn i 48 timer efter behandlingen, derfor er det nødvendigt, at følge anbefalingerne med nul vand, sved og damp på vipperne i 48 timer.


VIGTIGT: Medbring en paraply og hat/kasket, hvis det regner eller sner, så resultatet ikke forringes, når du træder ud af klinikken. Én kunde var så opfindsom, at cykle hjem med sine nye vipper, iført svømmebriller


EFTER 48 TIMER

Gør præcist, som du plejer.

ANBEFALING: Ønsker du at gøre det optimale for dine vipper og bryn, anbefales det at pleje med YUMI serum, dagligt. Serummascaraen er transparent, og kan med fordel også bruges på øjenbrynene. Udover at fugtpleje og styrke, stimulerer det også vækst og fylde, da hovedingredienserne er vitaminer, biotin samt keratin.

De sælges i klinikken til kr. 575, for 11 ml. Der er produkt nok til ca. ½ år, og du forlænger hermed din YUMI LASH behandling til det optimale. 

Vedr. YUMI LASHLIFT nr. 2 behandling, så anbefales at booke til dette, til ca. 6 uger efter den 1. behandling. Den boostende og løftende effekt holder derefter normalt i 7-12 uger, efter 2. behandling, hvis ovennævnte anbefalinger følges.


Resultatet afhænger af din egen øjenvippevækstcyklus. Den kan blive påvirket af medicin, stress, for lidt søvn, hormonelle forandringer og påvirkninger, livsstil mm. 

Det anbefales, at bruge en mild øjenmakeupfjerner UDEN olie samt at bruge en mascara i god kvalitet, og som ikke er vandfast.


I klinikken sælges Yumi sort mascara samt Yumi øjenmakeupfjerner.

MULIGHED FOR TILKØB TIL DIN BEHANDLING

Farvning af undervipper med Yumi veganske farver: 75 kr.

Lashlift af undervipper inkl. farvning og keratinpleje 250 kr.

Yumi browlift, inkl. styling, tilretning med voks/pincet, farvning samt keratinbehandling 450 kr.


Glæder mig til at se dig, og give dig fine vipper/bryn.

EVA SCOTT skincare

“skincare is selfcare”

@evascottskincare

EVA SCOTT skincare

Valkendorfsgade 5, st.tv., 1151 København K.

Tlf.: 53695324 www.evascottskincare.com


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Øjencreme, eller ej?

Er øjencreme nødvendig? AF KOSMETOLOG EVA SCOTT Huden omkring øjnene er tynd og mere sart, end i resten af ansigtet. Der udløses, naturligt, meget mimik med øjnene og med alderen producerer vi mindre

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page