top of page

ANSIGTSBEHANDLINGER

Effektiv og resultatsorienteret behandling ved certificeret kosmetolog Eva Elisabeth Scott

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_002.jpg

FREDAGS FIRE & ICE 495 kr. Spar 155 kr. SÆRPRIS PÅ FREDAGE!
Afrensning, 18% frugtsyremaske, intensiv fugtmaske, serum og creme.

FACIAL30 er en 30-minutters klassisk ansigtsbehandling, som skræddersyes efter din hudtilstand og hudtype. 
Der indgår dobbelt afrensning, peeling og alt efter hvad dine ønsker og din huds behov, skræddersyes din behandling. Der kan måske være behov for dybderens, eller der kan være behov for ekstra fugt. Måske ønsker du blot en velværebehandling med ekstra afslappende og opstrammende ansigtsmassage. Jeg vurderer og anbefaler, og lytter naturligvis til dine ønsker. Der afsættes 30 minutter, hvor du og din hud er i fokus.

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_009.jpg

FACIAL45
pris 500 kr.

FACIAL45 er en 45-minutters klassisk ansigtsbehandling, som skræddersyes efter din hudtilstand og hudtype. 
Der indgår dobbelt afrensning, peeling og alt efter hvad dine ønsker og din huds behov, skræddersyes din behandling. Der kan måske være behov for frugtsyre og/eller dybderens, eller der kan være behov for ekstra fugt. Måske ønsker du blot en velværebehandling med ekstra afslappende og opstrammende ansigtsmassage. Jeg vurderer og anbefaler, og lytter naturligvis til dine ønsker. Det vigtigste er, at vi kommer i mål med dine ønsker. Der afsættes 45 minutter, hvor du og din hud er i fokus.

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_010.jpg

FACIAL60
pris 750 kr.

FACIAL60 er en 60-minutters udvidet klassisk ansigtsbehandling, som skræddersyes efter din hudtype og hudtilstand.
Der indgår dobbelt afrensning, peeling og alt efter hvad dine ønsker er, og din huds behov, skræddersyes din behandling. Der kan måske være behov for frugtsyre og dybderens, eller der kan være behov for ekstra fugt, eller måske er din hud ekstra sensitiv og skal have en beroligende behandling. Dine bryn kan også blive rettet i denne behandling. Måske ønsker du blot en velværebehandling med ekstra afslappende og opstrammende ansigtsmassage. Jeg vurderer og anbefaler, og lytter naturligvis til dine ønsker. Det vigtigste er, at vi kommer i mål med dine ønsker. Der afsættes 60 minutter, hvor du og din hud er i fokus.

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_002.jpg

DIAMOND30
pris 450 kr.
30 minutter

Diamantpeeling.

Kosmetisk diamantpeeling er det samme som: microdermabrasion og diamantslibning.

I behandlingen indgår: Afrensning, damp, diamantslibning og iS Clinicals Hydra Intensive Cooling Mask samt serum, øjencreme og dagcreme med spf30. 

FOKUS & FORMÅL: Minimerer fine linier, visse pigmentforandringer, forstørrede porer, og grålig hudteint. De døde hudceller slibes/peeles væk, helt smertefrit og der gives derefter maximal fugtpleje i form af sera og maske. Resultat kan ses blot efter en enkelt gang, men et kurforløb kan gøre underværker.

INFO vedr. behandlingen: Fra en uge forinden, skal man undgå selvbruner og voksning. 


Hvis du har akne/tilstopninger/problemhud og forstørrede porer, anbefales det at tilkøbe ekstra dybderens eller book en DIAMOND75, da der indgår dybderens og frugtsyre heri. 

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_004.jpg

DIAMOND45
600 kr.
45 minutter

Diamantpeeling.

I behandlingen indgår: Afrensning, peeling, damp, kosmetisk diamantslibning, opstrammende ansigtsmassage, ansigtsmaske afstemt efter hudtype samt afsluttende serum, øjencreme og dagcreme med spf30..

FOKUS & FORMÅL:  Diamantpeelingen minimerer fine linier, visse pigmentforandringer, forstørrede porer og grålig hudteint. De døde hudceller slibes/peeles væk helt smertefrit, og der gives derefter ansigtsmassage og maximal fugtpleje i form maske, serum og cremer. Resultat kan ses blot efter en enkelt gang, men der opnås rigtig fine resultater med flere behandlinger.

INFO vedr. behandlingen: Fra en uge forinden, skal man undgå selvbruner og voksning. 

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_012.jpg

DIAMOND75
1000 kr.
75 minutter

Diamantpeeling inklusiv dybderens.
I behandlingen indgår: Afrensning, damp, peeling, grundig dybderens, diamantslibning, frugtsyre, ansigts-, hals- og decolletémassage , ansigtsmaske afstemt efter hudtype samt afsluttende serum, øjencreme og dagcreme med spf30..
FOKUS & FORMÅL: Dybderenser urenheder i huden og diamantpeelingen minimerer fine linier, visse pigmentforandringer, forstørrede porer og grålig hudteint. De døde hudceller slibes/peeles væk, helt smertefrit og der gives derefter maximal fugtpleje i form af sera og maske. 
INFO vedr. behandlingen: Fra en uge forinden, skal man undgå selvbruner og voksning. DIAMOND75 er ypperste luxusbehanding for dig og din hud.

Unge model

TEEN behandling 55 min.

Behandlingen skræddersyes efter din hudtilstand. Vi taler lidt om pleje mm. 
I selve behandlingen indledes der med afrensning, damp og peeling. Når huden er klar går vi igang med at dybderense, hvor vi renser dine porer, for talg, fedt mm. Dernæst får du en beroligende maske på, som skal virke i ca. 10 min. Til slut får du en creme på.   Hvis du har mange bumser, hudorme, akne, skal du regne med mere end 1 dling. Ved

Pedicure

Pedicure

At EVA SCOTT skincare, our Pedicure service is a little different than you might find elsewhere. From the minute you come into our Skønhedssalon, you’ll know you’re in good hands. Sit back, relax and let us do the rest.

Book Now
Behandlinger: Services

PEELINGER

Målrettet resultatsgivende behandlinger.

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_008.jpg

FIRE & ICE 30 min. 625 kr.

FIRE & ICE 30 min. er en superlækker, forkælende, sansende og samtidig meget effektiv behandling. Alle produkter i behandlingen er fra iS Clinical, et amerikansk firma, med produkter af højeste kvalitet og klinisk valideret. Behandlingen kaldes også The Red Carpet Treatment og/eller The Hollywood Treatment, da det er en populær behandling i LA. 


I behandlingen indgår:

Dobbelt afrensning, dernæst 1. maske; Resurfacing Mask, også kaldet ”FIRE-masken”, som pensles på og virker 2-5 minutter. 

Dernæst afrensning, og påførsel af 2. maske; Rejuvenating Masque, som er ”ICE-masken”. Denne maske skal virke i 10-15 min. Dernæst afvaskning og påførsel af de to ekstremt hhv. kølende og plejende iS sera, som er Hydracool og Super serum Advance+. Afslutningsvis øjencreme samt dagcreme med spf30.


FOKUS & FORMÅL: Den intensive Fire & Ice ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert,  at polere og forny hudens overflade, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen samt reducere porer, fine linjer og rynker. 


Hvis du virkeligt ønsker, at give din hud det ekstra, anbefaler jeg et kurforløb på 3 behandlinger med 14 dage imellem. Pris for 3 behandlinger er kr. 1.500 kr. Din hud vil få fineste glød. 

Den kan anvendes til de fleste hudtyper. 

Hvis du har acne, kan acnen blusse op 1-2 dage, for derefter at falde til ro igen. 

Hvis du har almindelig moden/tør/træt hud/akne-ar, vil din hud øjeblikkeligt få en fin glød og blive udglattet. 

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_012.jpg

FIRE & ICE EXTRA 60 min. 825 kr.

FIRE & ICE EXTRA inkl. dybderens med ultralydsdevice og ansigtsmassage, 55 min.
Hudanalyse, dobbelt afrensning under damp, 1. maske Rejuvenating Mask, også kaldet ”FIRE-masken” pensles på og virker 2-3 minutter. Dernæst afrensning, dybderens og påførsel af 2. maske; Rejuvenating Masque, som er ”ICE-masken”. Når denne har virket 5 minutter, påbegyndes ansigtsmassagen, hvor masken masseres yderligere ind i huden. Afvaskning og påførsel af de to ekstremt hhv. kølende og plejende iS sera, som er Hydracool og Super serum Advance+. Afslutningsvis øjencreme, dagcreme samt spf50.
FOKUS & FORMÅL: Den intensive Fire & Ice ansigtsbehandling erdesignet til hurtigt og sikkert,  at polere og forny hudens overflade, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen samt reducere porer, fine linjer og rynker. Denne behandling er også kendt som The Red Carpet Treatment.

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_002.jpg

MESOECLÁT 30 min. 1000 kr.

Mesoeclát er ikke blot en almindelig facial. Det er en medicinsk behandling med synligt, øjeblikkelige og varige resultater.  Reducerer linjer og rynker, fugter i dybden, stimulerer kollagen og elastin, og har en effektiv anti-oxidant effekt. Behandlingen tåles af alle hudtyper og kan derfor udføres på alle. I behandlingen anvendes først  en specielt udviklet peeling, der blandt andet indeholder salisylsyre og azalein syrer, for at optimere penetrering af de aktive ingredienser der påføres efterfølgende. Disse aktive ingredienser er nærende, aktiver, samt antioxidanter der begge stimulerer elastin og kollagen dannelsen.  Peelingen kan prikke i huden og huden kan føles varm. Herefter påføres en crystal fiber mask der fugtgiver, lindrer og regenererer huden. Denne skal virke i 15 min. 

For at vedligeholde effekten af behandlingen, kan der købes en Mesoeclat creme med hjem, til brug dag/nat. Det er en dag-/natcreme som gør, at du vedligeholder samt forlænger behandlingens holdbarhed.

Du må ikke tage sol, gå i svømmehal og sauna/dampbad i 12 timer efter behandlingen, og ej heller påføre makeup på huden(øjenmakeup naturligvis helt ok).


EFTER BEHANDLINGEN:

Der kan forekomme afskalning af huden, oftest et par dage efter selve behandlingen. De fleste vælge at planlægge, og dermed  få behandlingen 2 dage før et par fridage, da de døde hudceller her vil begynde at skalle af. Huden kan i dette tidsrum se mere rynket ud og dine evt. pigmentforandringer/solskader kan se mørkere ud end før, men dette blot for at klare op og et tegn på at huden arbejder og effekten af behandlingen går som planlagt.


Prøv et kurforløb af 3 behandlinger med 2 uger imellem, hvis du ønsker en markant forbedring af huden. Resultatet vil kunne ses. 

downtown_evaelisabethscott_ansigtsbehandling_kbh_010.jpg

Acnelan 30 min. 850 kr.

Acnelan®  metoden kombinerer en intensiv medicinsk behandling, og det anbefales at bruge de rette hjemmeprodukter, hvis du ønsker resultat. 

Acnelan behandlingen er en intensiv professionel behandling, der giver resultater efter første behandling. Acnelan renser i dybden, fjerner urenheder og forbedre hudens tekstur. Produkterne er baseret på det unikke og innovative m.acne complex, der er synergistiske og komplementerende ingredienser (bl.a. salicyclic-, mandelic acid, sodium lepargilate og shikimic acid) der arbejder på alle faktorer der forårsager acne. Giver derfor fantastiske resultater på acne- og seboroisk hud.

Det anbefales at få 3 behandlinger samt købe produkter til hjemmebehandling. Spar 10% på et kurforløb af 3 behandlinger. En konsultationstid skal bookes forinden du kan få behandlingen.  


Acnelan metoden er en intensiv medicinsk behandling. Der kan tilkøbes med en komplet serie af af hjemmeprodukter der inkluderer: en daglig mousse til rensning af huden, en creme med multifunktionel virkning – til daglig brug, samt en eksfolierende, rensende ansingtsmaske der skal anvendes ugentligt samt som creme til lokale områder.


Behandlingen er en medicinsk behandling af 3 sessioner, der udføres med 15 – 21 dages mellemrum – afhængig af hudens sensitivitet og helingskapacitet. 

Behandlinger: Services
bottom of page