top of page

Hvad er microneedling?

Opdateret: 4. feb.

Hvad er microneedling?

Microneedling kendes også som CIT, som er en forkortelse af collagen induction therapy, skinpen, dermapen, m-pen, elektrisk dermaroller mm. Behandlingen er en minimal-invasiv procedure som stimulerer hudens kollagen og elastin til at genopbygge overfladen, reducere aknear, fine linier, pigmentforandringer, formindsker store porer, udglatter, hudforynger og giver et fugtboost.

Under og efter en microneedling reagerer huden ved at opfatte, at der er sket en skade, og dette sætter gang i en naturlig helingsproces, som fører til hudfornyelse, og dermed hudforyngelse.

Selve behandlingen:

Huden påsmøres en bedøvelsescreme, som skal virke 20-30 min. Når bedøvelsen virker, køres m-pennen over huden med mikronåle. Vi starter på de korteste nåle, og skruer op efter behov.

Efter afrensning, vælger jeg en passende serum, som har til formål at pleje din hudtilstand med det den har behov for. Den udvalgte serum påføres før, under og efter behandlingen. Jeg bruger sera fra Mesoestetic, som er klinisk valideret og produkter af høj kvalitet. Nålene der bruges er sterile og engangsprodukter.

Efter behandlingen:

Huden er rød i ca. 3 dage som en let solskoldning. Rødmen aftager fra dag til dag. Huden bliver også tør, til en start, og dette er en reaktion på peelingen. Efter 5-7 dage begynder huden at forny sig selv, med nye og friske hudceller og efter 3-4 uger ses effekten for alvor.


Disse produkter KAN, hvis du ønsker det, købes med hjem efter behandlingen:

  • hyaluronsyreserum fra iS Clinical eller Mesoestetic

  • masker fra is Clinical, Mesoestetic eller Dr. Jart eller Laneige

  • fugtighedscreme fra iS Clinical eller Mesoestetic

  • SPF fra iS Clinical, Mesoestetic eller Cosrx

Fugt er generelt altid godt, faktisk nødvendigt - med eller uden microneedling.

Det anbefales, at bruge en solcreme med minimum spf30. Ikke blot anbefales det, det er faktisk et must, at du beskytter din hud mod de skarpe stråler fra solen, året rundt.

PS! Om du køber din solcreme/SPF hos mig eller på Apoteket, er underordnet, men du skal bruge SPF, ellers kan jeg ikke tilbyde behandlingen. Hvis du køber den hos mig, er du garanteret at din hud kan tåle den, da jeg har behandlet din hud.

Kontraindikationer:

Blodfortyndende medicin

Graviditet og amning

Epilepsi

Sukkersyge

Rosacea

Psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme

Hvor mange behandlinger skal man have?

Kurforløb af 3-6 behandlinger anbefales med en måned imellem. Dernæst kan man, efter ønske og behov, booke en behandling hver 3. måned, og kører kurforløb på ny.

Ring på tlf. 53695324, hvis du har spørgsmål.

BOOK TID HER: BOOK TID TIL MICRONEEDLING

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Huden & retinol Huden er kroppens største organ. Når du starter med at tilføre retinol til din hud, kan du forvente at huden reagerer. Hvad er retinol? Retinol er en slags A-vitamin, og samtidigt et a

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page