top of page

Hvad er microneedling?

Opdateret: 8. nov. 2023

Hvad er microneedling?

Microneedling kendes også som CIT, som er en forkortelse af collagen induction therapy, skinpen, dermapen, m-pen, elektrisk dermaroller mm. Behandlingen er en minimal-invasiv procedure som stimulerer hudens kollagen og elastin til at genopbygge overfladen, reducere aknear, fine linier, pigmentforandringer, formindsker store porer, udglatter, hudforynger og giver et fugtboost.

Under og efter en microneedling reagerer huden ved at opfatte, at der er sket en (kontrolleret) skade, og dette sætter gang i en naturlig helingsproces, som fører til hudfornyelse, og dermed hudforyngelse.

Selve behandlingen:

Huden påsmøres en bedøvelsescreme, som skal virke 20-30 min. Når bedøvelsen virker, køres m-pennen over huden med mikronåle. Vi starter på de korteste nåle, og skruer op efter behov.

Efter afrensning, vælger jeg et passende serum, som har til formål at pleje din hudtilstand med det den har behov for. Den udvalgte serum påføres før, under og efter behandlingen. Jeg bruger sera fra Mesoestetic, som er klinisk valideret og produkter af høj kvalitet. Nålene der bruges er sterile og engangsprodukter. Når selve microneedlingbehandlingen er fuldført, får du pålagt en maske, som skal virke ca. 10-15 minutter.

Efter behandlingen:

Huden er rød i ca. 3 dage som en let solskoldning. Rødmen aftager fra dag til dag. Huden kan også bliver tør, til en start, og dette er en reaktion på peelingen. Efter 5-7 dage begynder huden at forny sig selv, med nye og friske hudceller og efter 3-4 uger ses effekten for alvor.


Disse produkter KAN, købes med hjem efter behandlingen:

  • hyaluronsyreserum

  • sheetmasker med hyaluronsyre

  • fugtighedscreme

  • SPF

Fugt er generelt altid godt, faktisk nødvendigt - med eller uden microneedling.

Det anbefales, at bruge en solcreme med minimum spf30. Ikke blot anbefales det, det er faktisk et must, at du beskytter din hud mod de skarpe stråler fra solen, året rundt.

Om du køber din solcreme/SPF hos mig eller på Apoteket, er underordnet, men det er nødvendigt at bruge SPF. Huden er i den første tid modtagelig, så beskyt den. Hvis du køber den hos mig, er du garanteret at din hud kan tåle den, da jeg har behandlet din hud.

Kontraindikationer:

Blodfortyndende medicin

Graviditet og amning

Epilepsi

Sukkersyge

Rosacea

Psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det er naturligtvis op til hver enkle. En enkelt behandling, kan du jo starte med, og se (efter 3-4 uger) hvad den gør for din hud.

Et kurforløb mellem 3-6 behandlinger, er det som giver bedste resultater, alt efter udgangspunktet og klientens behov. Man kan herefter opfriske og forlænge resultatet med en behandling

efter ønske og behov, og evt. et kurforløb på ny.

Nogle vælger en enkelt behandling, og er supertilfredse for dét, som den giver.


Kan man få microneedling om sommeren?

Ja, som noget nyt, tilbyder klinikken microneedling året rundt, hvis du er fast kunde, og vi kender din hud samt dine plejerutiner ift. at beskytte huden. Derfor hvis, du bruger solcreme(SPF) og ikke skal direkte ned på solbadning i syden, kan vi tale om det. Men det er en vurderingssagkyndig fra min side. Til sammenligning udføres behandlingen i fx LA og andre varme steder året rundt.

Ring på tlf. 53695324, hvis du har spørgsmål.


59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Øjencreme, eller ej?

Er øjencreme nødvendig? AF KOSMETOLOG EVA SCOTT Huden omkring øjnene er tynd og mere sart, end i resten af ansigtet. Der udløses, naturligt, meget mimik med øjnene og med alderen producerer vi mindre

Hvad du bør vide inden dit lashift.

INFO vedr. YUMI KERATIN LASH LIFT 1. Mød op uden øjenmakeup. 2. Undgå vand, damp, sved på vipperne i 48 timer efter behandlingen. Et godt råd: Vask håret inden. 3. Efterpleje med biotinvippeserum fra

Comentários


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page